Banner
  Forsiden
  Forestillingene
  Hvem er vi?
  Personvern

 Skuespill med video
Under byens gater (1988) (Norge rundt)

 Berlevåg på nett
Berlevågnytt

Fra «Rottefangeren fra Hameln» (30.05.2000)

* Velkommen til Barneteateret! *

Barneteateret ble startet av Elsa Mjelde og Annbjørg Watnedal for 45 år siden, men nå har teppet gått ned for siste gang.

Annbjørg og Elsa

Etter å ha vært leder siden tidlig på 1990-tallet bestemte Hilde seg i 2012 for å legge ned barneteateret. Vi har hatt mange dyktige medhjelpere opp gjennom årene, men det var ingen som sto klar til å overta denne rollen.

Barneteatersidene på Internett vil bestå, og finner vi flere bilder og informasjon så blir sidene oppdatert.

Vi vil rette en stor takk til alle dere som har kommet på forestillingene våre gjennom alle disse årene! Berlevågingene er et fantastisk trofast publikum, og uten dere ville det ikke vært så moro å spille teater.

Siden 1976 har vi fremført 74 skuespill (hvorav 3 skuespill med «De Miserable») med tilsammen 1046 roller, og her på nettsiden vår har hver av de 301 skuespillerne, 237 jenter og 64 gutter, fått sin egen teaterside med informasjon om hvilke skuespill de har vært med i. I tillegg byr vi på ikke mindre enn 1031 bilder fra forestillingene, øvelsene og turene vi har vært på!

Ta gjerne kontakt med Hilde hvis du lurer på noe eller oppdager feil. Vi vil også gjerne høre fra deg hvis du har bilder fra forestillinger som du ønsker å dele med oss andre. Ta også kontakt dersom du ikke ønsker at teatersiden din skal være synlig.

Vi gjør oppmerksom på at mange funksjoner på dette nettstedet krever at du har Javascript aktivert i nettleseren din. Hvis du har problemer med å se bildegalleriene eller lignende, sjekk innstillingene!


Mobilsidene er tatt bort
På grunn av lite bruk har vi valgt å ta bort sidene for mobil, men vi håper å få på plass en løsning med felles sider for mobil og datamaskin. Vi har også endret alle lenker til skuespill og skuespillere fordi den gamle måten å gjøre dette på gjorde databasen vår sårbar.

Vi beklager til alle som hadde bokmerket sider - dere må nok lage nye bokmerker.

Banner